כאשר אנו בוחרים בתזונה מבושלת ללא דגנים, זה בדרך כלל משתי סיבות: מבחירה או מכורח. בכל מקרה, תמיד נצליח עם המתכון הזה, בהיותנו מבושלים ללא דגנים, עם דג כחול, קריל ושמן עוף וסלמון,
נצליח להגביל תגובות שליליות בין אם הן בעלות אופי מזון או סביבתי, לשפר את איכות מעיל והגנה על העור, בין היתר.
עם זאת, אסור לנו לשכוח שעבור היתרונות הללו, התפיסה ההוליסטית, המקובלת במתכוני לנדה, היא בעלת ברית נהדרת שכן המרכיבים והמזונות הפונקציונליים בעלי תכונות נוגדות חמצון, אנטי דלקתיות או אימונולוגיות, כמו אלו המצויות ב-FAECS, יוצרים את השילוב הטוב ביותר.
רכיבים:
דג שומני 24.5% (סלמון מיובש 12%,סלמון טרי* 10%, דג שומני שעבר הידרוליזי 2.5%) אפונה*,בטטה*,שמן עוף מזוכך 10%,חלבון פלזמה 6%,עדשים*,ארוחת חרובים*(חרוב מצוי), שמרי בירה (שמרי בירה, מקור למנן-אוליגוסכרידים, MOS), קריל מיובש (קריל אנטארקטי, מקור לאומגה 3 חומצות שומן ו Astaxanthin) 2%, שמן סלמון (מקור לאומגה 3 וחומצות שומן EPA ו- , 2% (DHA חומרים מינרליים
ערכים תזונתיים:
חלבון גולמי 24%, שומן גולמי 17%, חומר אנאורגני 6.5%, סיבים גולמיים 1.5%, Ca 1.2%, P 1.1%. אומגה 3 ו-6 4.62%, EPA+DHA 0.47%. ME 3932 Kcal/Kg (NRC 2006a). ויטמינים: ויטמין A 10000 IU/Kg, ויטמין D3 1500 IU/Kg, ויטמין E (All-Rac-Α-Tocopheryl Acetate) 110 מ"ג/ק"ג. תוספים:
מנגן (כתחמוצת מנגן (II))(3b502) 44.5 מ"ג/ק"ג, ברזל (כמו חומצת אמינו ברזל (II) צ'לט הידרט)(3b106) 95 מ"ג/ק"ג, נחושת (כמו חומצת אמינו חומצת אמינו צ'לט הידרט)(3b406) 13 מ"ג/ק"ג, יוד (כאשלגן יודיד)(3b201) 2,2 מ"ג/ק"ג, סלניום (כנתרן סלניט)(3b801) 0,33 מ"ג/ק"ג, אבץ (כמו חומצת אמינו אבץ צ'לט הידרט)(3b606) 110 מ"ג /ק"ג. חומרים משמרים, נוגדי חמצון (תמציות ממקור טבעי עשירות בטוקופרולים משמנים צמחיים (1b306(I)) 2 מ"ג/ק"ג)